Serimo Oy You're in Good Hands with us


Serimo Oy Hyvällä henkilökunnalla varmistamme inhimilliset vasteajat asiakkaisiimme.
Uusimmilla teknisillä työkaluilla toteutamme edulliset ja nopeat ylläpitopalvelut.
2015 Serimo Oy toimii jälleen lemonsoft ohjelmiston jälleenmyyjänä. Exchange, Avast, Citrix ja RF-ID(laitteet) liiketoiminta jatkuu normaalisti. Yhteydenotot suoraan Timo Bergille
2010 Lemonsoft Oy osti Serimo Oy:n lemonsoft liiketoiminnan ja rekrytoi samalla Serimon työntekijöistä osan heti ja osa siirtyy Lemonsoftin palvelukseen määräajan kuluttua.
Serimo Oy:lle jäi Exchange, Avast, Citrix ja RF-ID(laitteet) liiketoiminta joita Timo ja Esa hoitaa jatkossakin.
2009 Custom Truck Oy:lle käyttöönotettiin Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä ja työajanaseuranta jossa Serimo RF-ID kulunvalvonta.
2009 MOVACO Oy:lle huoltotyötilausportaali. Asiakkaan kanssa yhteistyössä totetutettiin huoltotyötilaus portaali joka integroituu suoraan taustajärjestelmän kanssa. Näin huoltokutsujen kolmas osapuoli voi ottaa vastaan huoltokutsut ja ne kirjautuu suoraan taustajärjestelmään ilman mitään siirtoja tai viiveitä.
2009 VAMEC Oy:lle käyttöönotettiin Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä ja työajanaseuranta jossa Serimo RF-ID MIFARE kulunvalvonta. Lemonsoft tuotanto-osioon suunniteltiin asiakkaan kanssa yhteistyössä tuotantotöiden splittaus jota tarvitaan erityisesti suurien tuotantoerien valmistuksessa. Näin työt pääsevät seuraavaan työvaiheeseen hallitusti vaikka kokonaistilausmäärästä valmistuu vain osa.  
2009 NT-Cab Oy:lle käyttöönotettiin Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä ja työajanaseuranta jossa Serimo RF-ID kulunvalvonta. Lemonsoft tuotanto-osioon suunniteltiin asiakkaan kanssa yhteistyössä  valmistettavien tuotteiden konfugurointi myyntihetkellä. Ominaisuus on iso kokonaisuus jonka tavoitteena on ehdottaa myyjille mitä lisävarusteita asiakkaalle kannattaa tarjota myyntilanteessa, ja siitä muodostuva  tuoterakenne kiinnittyy ja päivittyy suoraan kyseisen tuotteen rakenteeesen ja on siitä siirrettävissä tuotantoon.  
2009 Uusia RF-ID lukijalaitteita saatavana. Ei enää ajuriasennusta j anyt myös numeronäppäimistöllä. Lisätietoja tuotteet sivulla.  
2009 Vaasalainen CNC-Tekniikkaa Oy Lemonsoft
toiminnanohjausjärjestelmä ja työajanaseuranta jossa Serimo RF-ID kulunvalvontaa
 
2009 Temperelainen Ohjelmisto-Aitta Oy valitsi Serimo Oy:n Exchangen  
2009 Korsnäsissä toimiva Oy Profiweld Ab valitsi RF-ID työajanseurannan  
11.2008 Finlandia Group valitsi Lemonsofitin  
11.2008 SCF Huollolle toimitettiin RF-ID työjanaseuranta. Axeman kulunvalvonnan (www.smartkey.fi) kanssa toimiva. Käyttäjiä on yhteensä noin 80 Tampereen, Helsingin ja Salon toimipisteissä.  
11.2008 Huippu Group valitsi sähköpostijärjestelmäksi Exchangen  
12-14.11.2008 Serimo ja Lemonsoft osallistuu Lahden messukeskuksessa Muovi Plastic messuille A-halli C13
Tervetuloa osastollemme
 
15-18.10.2008 Serimo ja Lemonsoft osallistuu Lahden messukeskuksessa Puuntyöstömessuille B-halli R2
Tervetuloa osastollemme
 
17-19.9.2008 Serimo ja Lemonsoft osallistuu Alihankintamessuille Tampereen messukeskuksessa. Olemme Vaasan alueen yrittäjien kanssa C-hallissa osastolla C101
Tervetuloa osastollemme
 
8 .2008 Metallintyöstö yritys Rotosetille Lemonsoft
toiminnanohjausjärjestelmä ja työajanaseuranta jossa Serimo RF-ID kulunvalvontaa
 
8.2008 CNC koneita huoltavalle CNC Servicelle Lemonsoft ohjelmisto  
7.2008 Puistohulmin Neste asemalle Exchange käyttöön. Yrittäjä Vesa Mäkinen luottaa myös Serimon toimittamaan virustojuttuun ja varmuuskopioituun Exchange sähköpostijärjestelmään. Kilpailukykyinen hinta muutaman sähköpostilaatikon järjestelmissä ja henkilökohtainen palvelu on suuri etu.  
6.2008 Eurotank Oy valitsi sähköpostijärjestelmäkseen Serimon Exchange palvelut. Basil Sallomyn mukaan ratkaisu Exchangen ulkoistamisesta on säästää aikaa eikä yritykseen tarvitse palkata omaa IT-henkilöä ylläpitämään sähköposti palvelinta ja ohjelmistoa koska ne kuitenkin vaatii ylläpitoa ja erityistä tietotaitoa palvelinohjelmistoista.  
5.2008 Trala Automaatio Oy otti käyttöön Lemonsoft taloushallinon ja tuotannonohjauksen sekä Serimon Exchange palvelut  
4.2008 Rinta-Joupin Autoliike otti käyttöön Serimon Exchange pavelut kaikkiin toimipisteisiin.
Edullinen hinta ja monipuoliset ominaisuudet löi laudalta kilpailijat.  ICT-Päällikkö Sivi Holtinkosken mukaan käyttäjien hallintatyökalun monipuolisuus ja käytettävyys on hyvä ja tärkeimpinä valintakriteereinä oli että sähköpostit on käytettävissä web-mailin kautta mistä tahansa internettiin liiteytstä tietokoneesta ja virustorjunta tapahtuu jo Exchange palvelimella.
 
17.3.2008 Serimo Helpdesk - etätukiohjelmisto käyttöönotettu.
Haluamme palvella asiakkaitamme koko maata ja maailmaa kattavasti, nyt se onnistuu käden käänteessä etätukisovelluksen avulla.
 
7.3.2008 Uusi Serimolainen rekrytoitu jälleen!

Maanantaina 10.3.2008 aloittaa Serimo Oy:ssä kauppatieteiden maisterin opintojen loppusuoralla oleva Anneli Haapaharju Vaasasta. Annelin pitkä työkokemus eri merkkisten ERP järjestelmien käyttäjänä ja työn ohessa opiskelu tuo Serimolle ajantasaista osaamista asiakkaiden koulutuksiin, käyttöönottoon ja sovellustukeen.

7.3.2008
Serimo Oy sai vahvistusta myyntitiimiin Tampereelle
Maanantaina 3.3.2008 aloitti Ilkka Alila myyntitehtävissä Serimo Oy:n Tampereen toimipisteessä. Ilkan laaja aikaisempi tuntemus Lemonsoftin käytöstä ja myyntityöstä tuo vahvistusta Serimon myyntitiimiin.
 
28.2.2008 Sähköposti (Exchange) sinun domainillesi (etunimi.sukunimi@esimerkki.fi) nyt alkaen 4,21€ / kuukausi, ei muita kustannuksia! Sisältää Web-mailin ja postit kännykkään.
Exchangen käyttö ei tästä voi olla enää edullisempaa!
 
18.2.2008 Tervajoen Autohuolto Heikkilä Oy siirtyy vanhasta vihko muotoisesta huoltojen varauskirjasta eli ns. "Lakanasta" Serimon toimittamaan Exchangella toteutettuun huoltojen varauskalenteriin.  Yrittäjä Antti Heikkilän arvion mukaan ratkaisu on ensimmäinen toimiva kun jokaiselle huoltomiehelle on oma varausnäkymä ja tulevia ja menneitä huoltoja voi hakea helposti vaikka rerkisterinumerolla. Työaseman hajoaminen ei hävitä tietoja ja varauskalenteri toimii internet yhteyden katketessakin ja kustannuksissakin puhutaan kympeistä eikä tuhansista.  
15.2.2008 Uusia tuotteita Lemonsoftiin keväällä -08.
-Lemonsoft Kassavirta
-Lemonsoft Budjetointi
Tule pilottikäyttäjäksi, näin voit vaikuttaa sovellusten ominaisuuksiin käytettävyyteen ja pilottikäyttäjille hintahyöty. Pikaiset yhteydenotot myyntiin.
 
14.2.2008 Ystävänpäivätarjous Lemonsoft - ohjelmistosta, lisätietoja myynnistä.
1.1.2008 Exchange tarjous Vaasan seudun yrittäjille.
Maaliskuun loppuun asti Exchangen käyttöönotto ilman perustamismaksua (säästö 350€).